torsdag den 28. juli 2011

Pastel colours....

The layouts for today is the opposite of yesterdays bright colors.
Dagens LO'er er lige det modsatte af igårs klare farver.The 1st Layout is a lot of Bo Bunny Gabrielle products + a lace Bazzil cardstock as frame for the photo.
The other 2 layouts is mostly American Crafts paper + Prima paper for the frame and text box + Prima letters and pearl flower. And lots and lots of stitching with brown dmc floss.
Det første LO er mest Bo Bunny Gabrielle materialer + et stykke af et Bazzil blonde karton.
De 2 andre LO'er er de 4 papirer i baggrunden fra American Crafts + Papir til ramme og tekstfelt + bogstaver og bling fra Prima. Og rigtig meget syning i hånden med mørkebrun dmc garn.

Are you always scrapbooking in the same style and color combination
- or are you like me = little bit of this and a little bit of that ?
I almost always listen to music while I'm scrapbooking - what do you do ?
Scrapper du altid i den samme stil og farvevalg ?
-eller er du som mig = lidt af det ene og lidt af det andet ?
Jeg lytter næsten altid til musik mens jeg scrapper - hvad gør du ?

Iben

6 kommentarer:

 1. hmm jeg scrapper efter humør, altså lidt af hvert, gerne i forskellige farver, jeg høre også musik mens jeg scrapper, hvis jeg er alene... Nogle gange er her stille som graven ;) Der tænkes jo store tanker mens jeg scrapper hehe...

  SvarSlet
 2. Jeg laver osse lidt af hver - nogle gange enkle ting i klare farver og andre gange mere pyntede ting i distresset vintage-stil.
  Og musik skal der til - som regel er det radioens P4 der kører i hobbyrummet :-D

  SvarSlet
 3. Super skønne pastel layouts du har fået lavet. Men skønne billeder.
  Jeg er også meget blandet i mine farver når jeg scrapper - er lidt blevet færdig med et layout med friske farver, som jeg ikke selv syntes jeg er så god til, men øver mig ind i mellem.
  Jeg er ikke så god til det med musik. Hvis jeg er alene hjemme som idag, så sætter jeg en film på som jeg har set 1000 gange... Idag er det Coyote Ugle, som dog har en masse fedt musik i...

  Ha' en dejlig dag og hils familien.

  SvarSlet
 4. Smukke smukke lay outs. Jeg hører næsten altid soft musik når jeg scrapper og jeg har bestemt mine yndlings farver :o) som er svære at slippe. Kun når du giver mig skønne udfordringer :o)kommer langt ud over mine grænser.

  SvarSlet
 5. Flotte layouts i dejlige farver:-)
  Jeg scrapper meget forskelligt. Det kommer an på hvad der er på billederne ;-) Glemmer altid musikken medmindre jeg scrapper sammen med Gitte... Så er der helt sikkert musik til!

  SvarSlet
 6. Welcome, sister, in Twisted Sketches team!
  I'm happy to know you!
  We'll do great things together!
  Eli

  SvarSlet