torsdag den 8. december 2011

8 december 2011

Jeg var vist en lille smule forvirret eller fortravlet igår da jeg bloggede - for jeg bloggede julebogs siden for idag !!

Nå, men så får i da bare siden for igår - idag :-)Den er ikke helt nem at fotografere.....det er en lomme til f.eks. pokemon kort.
Når man køber dem er der 9 lommer, men jeg har skåret de 3 yderste til højre væk, så det passer i mit 6x12" album. Ideén er så at have plads til mindre pynteting, tags, bonér mm.

Min scrapdate igår gik rigtig godt - jeg fik lov til at låne Gittes big shot til at standse lidt forskelligt ud med. Bla. havde jeg et stort gl. verdensatlas fra 1960 med som er ret fedt at standse diverse ud i - mere om det senere...
Det var rigtig hyggeligt at sidde på hendes nyindrettede store scrapværelse - vi var ikke så frygelig produktive - men vi fik da vendt lidt af hvert. Og hørt julemusik, spist snoller og drukket den bedste varme kakao jeg har fået meget længe :-)

Og ser vi ikke bare søde ud:Sidste foto idag er af mit advents vindue i stuen - har brugt disse små metal urtepotteskjulere med nummer 1-4 på som advents stager de sidste par år. Så bliver de pyntet lidt forskelligt hvert år.I aften skal jeg til julemiddag med en ganske særlig flok kvinder, med alt hvad der sig hører af lækker mad, pynt, sang og hygge - mere om det imorgen.

Iben

5 kommentarer:

 1. Pyt, vi tager da bare dagene bagfra ;0) Hyggeligt med sådan en scrapaften - og I ser da også ud til at hygge jer. Sødt julevindue du har lavet.

  SvarSlet
 2. Flot side i din bog. Det ser rigtig fint ud i dit vindue.

  SvarSlet
 3. Jo I ser skam søde ud! :) Jeg havde da slet ikke opdaget at du var lidt foran i går - hihi.
  Hvor er det en hyggelig og julet vindueskarm du har der.

  SvarSlet
 4. Her er der dømt total julehygge!
  Det er dejligt at have nogle at scrappe med.
  Jeg var også sammen med min scrapgruppe i går.
  God weekend lige om lidt.

  SvarSlet
 5. I ser altid søde ud... NEJ, hvor jeg bare savner at scrappe sammen med Jer.


  Glædelig 9. december,

  SvarSlet