mandag den 19. december 2011

19 december 2011

Allerførst idag - lige lidt opfølgning på de sidste dage i julealbummet:


Som det kan ses, er der kommet noget blåt papir ind i albummet også - og jeg havde nok håbet på at få nogle snebilleder i på nogen af disse dage..... Hmmmm, ældste datteren spurgte igår om jeg troede at vi når at få noget sne i år ?? Næ, ikke sådan som det ser ud lige nu....

Men så kan jeg da tage kameraet med en tur i skoven idag - og få nogle billeder med blå himmel - det kunne jo også passe til det blå papir. Ja, man må nogen gange være lidt ekstra kreativ :-)

Og hvad gør man så egentlig for at aktivere sine børn til udendørs leg - når nu ikke kong vinter har været her med noget sne ?

Beder yngste barnet om at tage en gl. uduelig cd spiller med ud på terassen sammen med en stor hammer og lidt andet værktøj:


Til sidst lå der kun små stumper og stykker - men han fejede det skam pænt sammen da han var færdig - og sikke en masse krudt der blev fyret af !

Søndag fik vi så bagt de første plader peberkage figurer:Det er min svigermors gl. køkken ur der ses på væggen i baggrunden. Det virker stadig fortrinligt og vi havde faktisk et næsten magen til da jeg var barn. Og ja, kl. er kvart i 12 og vi bager i nattøj ....

Så er vi ved den sidste uge inden jul. Der er nok et par småting der endnu skal købes, men mon ikke vi alle når det igen - ligesom vi plejer.

God start på ugen til alle der læser med her.

Iben

3 kommentarer:

 1. Diulesmash er jo bare såå fed. Det er velnok en af de sjoveste ting du har kunnet sætte sønnen, til at lave, kunne jeg forestille mig. Rigtig god ide. Mmmm lækre hjemmebagte peberkagefigurer, det er jo guf
  KH lonol/Lonnie

  SvarSlet
 2. Hvor må det være fedt, bare at tæske løs på en CDafspiller...!
  Det er da ekstra hyggeligt at bage i nattøj - det er da vildt hygge. Og kagerne ser rigtig gode ud.

  Glædelig 20. december,

  SvarSlet